woensdag 11 september 2013

De vele Arganolie voordelen


 


Zij die in Marokko leven, bezitten al eeuwenlang de kennis over de voordelen van Arganolie. Het is pas de laatste jaren dat de westerse wereld lijkt te ontwaken en de vele voordelen van Arganolie, ook wel bekend als vloeibaar goud, inziet. Arganolie is een bekende aanbieder van complete schoonheids- en gezondheidsvoordelen bij mensen die het product gebruiken. Arganolie wordt geproduceerd uit de pitten van de Argan boom en er is ongeveer 12 tot 20 uur nodig om een liter Arganolie te maken. Met een soortgelijk vetgehalte als olijfolie, is dit een van de redenen waarom de prijs eerder hoog in de oliemarkt ligt. Deze olie heeft een houdbaarheid van 3 tot 6 maanden.

Arganolie voordelen en de groeiende populariteit ervan zijn niet alleen gebaseerd op de verklaringen van het Marokkaanse volk. Het is door het recent gevoerde wetenschappelijke onderzoek en studies dat deze stellingen bevestigd zijn. Wetenschappers waren in staat om de werkelijke waarde te realiseren wanneer de olie werd getest in verschillende laboratoria. De buitengewone olie is pas onlangs ontdekt door deskundigen die vaststelden dat de olie rijk is aan vitamine E en F, anti-oxidanten, vetzuren, fenolische verbindingen en fytosterolen. De Arganolie voordelen zijn klinisch getest en zijn inderdaad erg wonderbaarlijk.

Het is verrassend dat de hele verbluffende wereld van Arganolie voordelen zich nu verwezenlijkt door het bekend worden van het belang van dit krachtige en versterkende middel dat in staat was om de Marokkaanse cultuur van generatie op generatie te verwennen. Laten we een kijkje nemen in de verschillende voordelen van deze geweldige olie.

Arganolie voordelen voor onze gezondheid

Arganolie wordt niet alleen gebruikt voor cosmetische doeleinden, maar ook voor menselijke consumptie. Tegenwoordig proberen chef-koks van over de hele wereld het geheim van dit vloeibare goud te beheersen, niet alleen vanwege de smaak maar ook vanwege de voedingswaarde. Omdat de olie boordevol vitamines E en F zit, bevordert ze een goede gezondheid. Arganolie draagt ook essentiële vetzuren en anti-oxidanten.

Dit is hoe de olie ervoor kan zorgen dat we gezond blijven:

-          Verbetering van de circulatie in het lichaam

-          Lager cholesterolgehalte

-          Versterking van het immuunsysteem

-          Stabilisatie van bloedsuikergehalte

-          Verlichting bij reuma en artritis

-          Bescherming tegen hart- en ontstekingsziekten

-          Vermindering van kans op bepaalde kankers

-          Bevordering bij behandeling van diabetes

Naast de bovengenoemde voordelen van Arganolie voor de gezondheid, voegt het ook een fantastische smaak toe aan onze maaltijden door zijn delicate smaak en verfijnd aroma. Dit wonderlijk ingrediënt verdient een belangrijke plaats in menig keuken.

Arganolie voordelen voor onze huid en schoonheid

Arganolie verdient een erg belangrijke plaats in de cosmetica en voor onze complete huidverzorging. Het is zeer essentieel om onze huid gezond en goed te voeden gezien ons lichaam volledig afhankelijk is van onze huid. Arganolie bevordert een goede groei, geeft een toevoeging van voedingsstoffen en beschermt ons haar en onze nagels. Als onze huid niet gezond is – ongezond of droog -, dan ontbreken er voedingsstoffen en zal dat zijn effecten voortbrengen op de groei van ons haar en onze nagels. Als onze huid op een juiste wijze gevoed wordt, voldoende bescherming en vitamines per dag krijgt, zal het ook andere delen van het lichaam voeden. Daarom is het zeer belangrijk om onze huid goed gevoed, gezond en gehydrateerd te houden.

Laat ons een kijkje nemen in de verscheidene voordelen van Arganolie voor onze huid:

-          Rijk aan vetzuren, Arganolie is een perfecte moisturizer

-          Draagt antimicrobiële eigenschappen en si dus ideaal voor de huid

-          Perfect veilig voor alle leeftijden en alle huidtypes

-          Vermindert en voorkomt striemen voor zwangere vrouwen

-          Absorbeert gemakkelijk in de huid omdat de olie licht is, bevat geen cholesterol

-          Houdt het pH-evenwicht van de huid normaal en beschermt tegen vervuiling, blootstelling aan de zon en roken

-          Zeer effectief in het verminderen van littekens door brandwonden, waterpokken enz.

-          Geneest een groot aantal huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis

-          Doet wonderen voor zowel vette als droge huid

-          Beschermt de huid tegen allergenen die tot jeuk leiden en hydrateert

-          Herstelt beschadigd haar en hydrateert droog en pluizig haar, voorkomt gespleten haarpunten

-          Stimuleert de vernieuwing van de huidcellen en vermindert rimpels en huidlijnen

-          Houdt nagels sterk en gezond met een natuurlijke glans

Om te besluiten, er is een waaier aan Arganolie voordelen te vinden, zoals we hierboven zien. Dit 100% natuurlijk, puur en chemicaliënvrije product is veilig voor iedereen, zelfs voor mensen met een gevoelige huid. Dit vloeibare goud is gunstig voor zowel onze huid als onze gezondheid. Naast het veroorzaken van positieve effecten op onze huid, haren, nagels en zelfs onze gezondheid, is deze wonderbaarlijke olie bekend om zijn anti-veroudering effecten. Geen wonder dat er een plotselinge stijging van populariteit van Arganolie is. Lees meer over de voordelen van Arganolie voor acne. …

Inkomende zoektermen:

-          Arganolie voor psoriasis

-          Voordelen Arganolie

-          Olie voordelen

-          Testen van Arganolie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten